Binnen een straal van 32 km, vanaf 20 euro gratis bezorgd, Buiten straal van 32 km vanaf 50 euro gratis bezorgd
Veelgestelde Vragen
Wat maakt een slager, een goede slager?
Naast zijn benodigde kennis van zijn vakmanschap, heeft uw slager respect voor de volgende aspecten die belangrijk zijn voor de kwaliteit. Namelijk, de boer, de natuur, en het dier. Al deze aspecten zorgen voor een goede kwaliteit stuk vlees, wat u niet ziet, maar wat je proeft.
Diploma’s van uw slager.
Het slagersvak in Nederland is een van de beroepen die beschermt is, en waar diploma’s voor gehaald dient te worden. Uw slager dient erdan ook ervoor te zorgen dat hij zijn diploma’s altijd kan tonen. Hieronder kunt u zien welke diploma’s uw slager heeft.
De diploma’s:
- Productie medewerker vers detailhandel
- Winkelslager vers detailhandel
- Winkel chef slager vers detailhandel
- Worstmakerij Certificaat
- Certificaat NWVA kwaliteits bepaling
Wat zijn de bezorgkosten en waar levert De Pure Slager?
Woont u in een van deze regio’s, dan rekenen geen wij bezorgekosten vanaf de 20 euro!
Plaatst u een bestelling onder de 20 euro dan rekent de pure slager een symbolisch bedrag van 5,95.
- Regio Rotterdam en omstreken
- Regio Tilburg en omstreken
- Regio Den Bosch en omstreken
- Regio Eindhoven en omstreken
- Regio Breda en omstreken
- Regio Etten-leur en omstreken
- Regio Oosterhout en omstreken
- regio Oisterwijk en omstreken
Woont u in een van deze regio’s, of er tussen, en probeert u te bestellen, maar het lukt niet. Laat het ons even weten en we lossen het zo voor u op.
Moet het vlees buiten deze regio bezorgd worden? Neem dan even contact met ons op, dan informeren we je over de mogelijkheden en bezorgkosten.
Wanneer en hoe laat bezorgt De Pure Slager?
We leveren van maandag tot en met zaterdag, behalve met kerstmis en carnaval. Op het moment dat je je bestelling in onze online slagerij afrondt, kun je zelf aangeven op welke datum en hoe laat je je bestelling wilt ontvangen. Besteld u voor 11 uur in de morgen kunt u de zelfde dag nog in huis hebben.
Wanneer is De Pure Slager gesloten?
- 16-10-2022 t/m 23-10-2022
- 25-12-2022 t/m 26-12-2022
- 01-01-2023 t/m 03-01-2023
- 18-02-2023 t/m 22-02-2023
- 29-04-2023 t/m 07-05-2023
- 24-07-2023 t/m 30-07-2023
- 16-10-2023 t/m 21-10-2023
- 25-12-2023 t/m 26-12-2023
Wat zijn kunstmatige toevoegingen?
Kunstmatige toevoegingen zijn levensmiddelenadditieven die niet vanuit een natuurlijke bron zijn verkregen. Veel aroma’s worden door chemische synthese verkregen: de smaak kan erg lijken op bijv. echte frambozen, maar bij de productie is geen framboos te pas gekomen. Kunstmatig of natuurlijk zegt overigens niets over de veiligheid of dat het ‘beter’ is
En zijn door de EU goedgekeurd voor het gebruik in voedsel. Vaak is het aan het nummer alleen moeilijk om te achterhalen om wat voor stof het nu precies gaat. In de onderstaande link kunt u specifieke e-nummers opzoeken.
http://www.natuurlijkerwijs.com/enummers/e…
Hoe kun je het beste vlees en vleeswaren bewaren?
De Pure Slager gebruikt geen kunstmatige toevoeging zoals voedingszuren en Antioxidanten, om de smaak van het vlees niet te laten beïnvloeden. Dit houd dan wel in dat de kans van verkleuring in het vlees groter is dan wat u gewend bent van uw lokale supermarkt.
Hoe kunt u dat als klant tegen houden!
Zet je koelkast op 3°C graden
Grote kans dat uw koelkast boven de 3°C à 4°C is. Dit is niet alleen slecht voor vlees, maar voor alle producten die in de koelkast liggen. Koop dus een temperatuurmeter bij de plaatselijke Blokker, stop hem in de koelkast en lees de temperatuur af. Verlaag uw koelkast tot de 3°C graden, zo houd u niet alleen uw vlees en vleeswaren langer houdbaar maar ook de rest van uw producten in uw koelkast.