Veelgestelde vragen

De pure slager gebruikt geen kunstmatige toevoeging zoals voedingszuren en Antioxidanten, om de smaak van het vlees niet te laten beïnvloeden.

Dit houd dan wel in dat de kans van verkleuring in het vlees groter is dan wat u gewend bent van uw lokale supermarkt.

Hoe kunt u dat als klant tegen houden!

 

Zet je koelkast op 3°C graden

 

Grote kans dat uw koelkast boven de 3°C à 4°C is. Dit is niet alleen slecht voor vlees, maar voor alle producten die in de koelkast liggen. Koop dus een temperatuurmeter bij de plaatselijke Blokker, stop hem in de koelkast en lees de temperatuur af.

Verlaag uw koelkast tot de 3°C graden, zo houd u niet alleen uw vlees en vleeswaren langer houdbaar maar ook de rest van uw producten in uw koelkast.

Kunstmatige toevoegingen zijn levensmiddelenadditieven die niet vanuit een natuurlijke bron zijn verkregen. Veel aroma's worden door chemische synthese verkregen: de smaak kan erg lijken op bijv. echte frambozen, maar bij de productie is geen framboos te pas gekomen. Kunstmatig of natuurlijk zegt overigens niets over de veiligheid of dat het 'beter' is

En zijn door de EU goedgekeurd voor het gebruik in voedsel. Vaak is het aan het nummer alleen moeilijk om te achterhalen om wat voor stof het nu precies gaat. In de onderstaande link kunt u specifieke e-nummers opzoeken.

 

 http://www.natuurlijkerwijs.com/enummers/e...

We leveren van maandag tot en met zondag, behalve met kerstmis en carnaval. Op het moment dat je je bestelling in onze online slagerij afrondt, kun je zelf aangeven op welke datum en hoe laat je je bestelling wilt ontvangen. Besteld u voor 11 uur in de morgen kunt u de zelfde dag nog in huis hebben.

 

Betalen kan door pinnen bij afleveren, of meteen op het moment van bestelling via iDeal.

Woont u in een van deze regio's dan rekenen wij vanaf de 20 euro geen bezorg kosten!

Plaatst u een bestelling onder de 20 euro rekent de pure slager een symbolisch bedrag van 5,95.

  • Regio Rotterdam en omstreken
  • Regio Tilburg en omstreken
  • Regio Den Bosch en omstreken
  • Regio Eindhoven en omstreken
  • Regio Breda en omstreken
  • Regio Etten-leur en omstreken
  • Regio Oosterhout en omstreken
  • regio Oisterwijk en omstreken 

Woont u in een van deze regio's, of er tussen, en probeert u te bestellen, maar het lukt niet. Laat het ons even weten en we lossen het zo voor u op.

 

Moet het vlees buiten deze regio bezorgd worden? Neem dan even contact met ons op, dan informeren we je over de mogelijkheden en bezorgkosten.

Waarom zou je als slager een online slagerij beginnen? Goede vraag! De Pure Slager legt het uit.

Rund