Binnen een straal van 32 km, vanaf 20 euro gratis bezorgd, Buiten straal van 32 km vanaf 50 euro gratis bezorgd
Recept: Steak en friet
1.Laat de biefstuk op kamer temperatuur komen
2.Snij de champignons, de knoflook op gewenste maat.
3.Verhit een bakpan op middel hoog vuur, en voeg boter toe in de pan, laat de boter smelten
tot het goudbruin is. Schroei de biefstuk aan beide kanten dicht, en zout en peper uw
biefstuk tijdens het bakken op smaak. Het is belangrijk dat je tijdens het bakken van je
biefstuk, af en toe, de boter uit de pan, over je biefstuk giet.
Bak uw biefstuk naar wens, rozé, medium, of doorbakken. Na het
bakken van uw biefstuk, is het van belang dat uw stuk vlees een rust
periode krijgt van een 15 min. Dit doet u doormiddel van uw biefstuk in
een voorverwarmde oven van 80 graden, op een bord, afgedekt met
aluminiumfolie, te schuiven.
4. Nu uw biefstuk een rust periode krijgt, kunt u uw frietjes afbakken, en
de champignons samen met de knoflook aan te fruiten. Giet de
overtollige boter, die in uw pan zit, voorzichtig in stenenschaaltje.
Zet de pan terug op het vuur en gebruik de zelfde bakpan om uw
champignons en knoflook te aan te fruiten tot uw champignons
goudbruin zijn.
5. Als u uw champignons hebt gebakken, samen met de knoflook, kunt u
uw bord opmaken.
6. De Pure Slager wenst u een smakelijk eten.