Spring naar content

Gratis bezorging vanaf € 20

Voor 11:00 besteld, dezelfde dag nog bezorgd!

Na 11:00 besteld, morgen bezorgd!

Klanten beoordelen ons met een 9.4/10

Recept: Steak en friet

1.Laat de biefstuk op kamer temperatuur komen

 

2.Snij de champignons, de knoflook op gewenste maat.

 

3.Verhit een bakpan op middel hoog vuur, en voeg boter toe in de pan, laat de boter smelten

tot het goudbruin is. Schroei de biefstuk aan beide kanten dicht, en zout en peper uw

biefstuk tijdens het bakken op smaak. Het is belangrijk dat je tijdens het bakken van je

biefstuk, af en toe, de boter uit de pan, over je biefstuk giet.

Bak uw biefstuk naar wens, rozé, medium, of doorbakken. Na het

bakken van uw biefstuk, is het van belang dat uw stuk vlees een rust

periode krijgt van een 15 min. Dit doet u doormiddel van uw biefstuk in

een voorverwarmde oven van 80 graden, op een bord, afgedekt met

aluminiumfolie, te schuiven.

 

4. Nu uw biefstuk een rust periode krijgt, kunt u uw frietjes afbakken, en

de champignons samen met de knoflook aan te fruiten. Giet de

overtollige boter, die in uw pan zit, voorzichtig in stenenschaaltje.

Zet de pan terug op het vuur en gebruik de zelfde bakpan om uw

champignons en knoflook te aan te fruiten tot uw champignons

goudbruin zijn.

 

5. Als u uw champignons hebt gebakken, samen met de knoflook, kunt u

uw bord opmaken.

 

6. De Pure Slager wenst u een smakelijk eten.

 

steak met friet

Mijn winkelwagen
Je winkelwagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.