Hoezo puur?

Niet iedereen wil en kan zomaar alles eten. Ook niet als het om vlees of vleeswaren gaat. Steeds vaker kiezen we voor een bewuste leefstijl. Daarbij hoort vooral vers en zo veel mogelijk onbewerkt eten. Bovendien heeft zo'n 2% van alle volwassenen en 3% tot 5% van alle kinderen in Nederland een voedselallergie waar zij rekening mee moeten houden. En vaak geldt dat dan ook voor de mensen om hen heen.

Inmiddels zijn er veel pure producten te vinden die vrij zijn van één of meer bepaalde allergenen, maar nauwelijks vlees en vleeswaren. De Pure Slager brengt daar verandering in!

Pieter IJpelaar heeft een jarenlange ervaring als slager en Kiwa-classificateur en kent het vak tot op het bot. Met die deskundigheid én aan de hand van beproefde recepten en methodes van zijn grootvader, heeft hij inmiddels ambachtelijk en puur, gezond vlees in de markt gezet. Allergeenvrij en zonder E-nummers. Het beste vlees van Brabant.

  • Ei

  • Gluten

  • Koemelk

  • Lupine

  • Mosterd

  • Noten

  • Pinda

  • Schaaldieren

  • Selderij

  • Sesamzaad

  • Soja

  • Vis

  • Weekdieren

  • Zwavel