Hoezo duurzaam?

Alles in de wereld word steeds duurzamer, en word er steeds meer rekening gehouden met de natuur.

De natuur en milieu is voor iedereen, zowel voor de Nederlandse bevolking, als de wereld bevolking van belang, toch is de voeding industrie een van de grootste milieu vervuilers van de wereld. Deze fabrieken waar geur-, kleur-, en smaakstoffen worden geproduceerd, hebben een  zeer hoge CO2 uitstoot.

Door middel van producten te produceren zonder kunstmatige toevoegingen,  koopt iedereen die bij de pure slager besteld een stukje milieu terug, waar ook iedereen baad bij heeft.

Ook de gezondheid speelt hier een grote rol in, kunstmatige toevoegingen zijn chemische gemanipuleerde hulpstoffen die in speciale laboratoriums worden gemaakt, en bij mengen slecht kan zijn voor ons lichaam, waardoor mensen allergische reacties of zelfs maag- darm problemen kunnen krijgen. En kunstmatige toevoegingen kunnen zelfs kankerverwekkende stoffen bevat.

Ik ben de pure slager gestart om een gezond, duurzaam, milieubewust en verantwoord product op de markt te zetten.

In een branche wat een van de grootste vervuilers zijn van Nederland.